Τροχοί & TIR

Webasto: Συνεργασία με Κινέζους για μπαταρίες

Στρατηγική συνεργασία υπέγραψε η Webasto με την Wanxiang A123, μια εταιρεία από το Χανγκτσόου της ανατολικής Κίνας που κατασκευάζει μπαταρίες ιόντων λιθίου. Ένα πρώτο κοινό έργο της μακροπρόθεσμης σ
Δευτέρα 21/01/2019 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media
H Webasto υπέγραψε στρατηγική συνεργασία με την Wanxiang A123, μια εταιρεία από το Χανγκτσόου της ανατολικής Κίνας που κατασκευάζει μπαταρίες ιόντων λιθίου.
H Webasto υπέγραψε στρατηγική συνεργασία με την Wanxiang A123, μια εταιρεία από το Χανγκτσόου της ανατολικής Κίνας που κατασκευάζει μπαταρίες ιόντων λιθίου.

Στρατηγική συνεργασία υπέγραψε η Webasto με την Wanxiang A123, μια εταιρεία από το Χανγκτσόου της ανατολικής Κίνας που κατασκευάζει μπαταρίες ιόντων λιθίου. Ένα πρώτο κοινό έργο της μακροπρόθεσμης συμφωνίας θα είναι η ανάπτυξη και η παραγωγή μιας μπαταρίας, η οποία θα ενσωματωθεί στο τυποποιημένο σύστημα μπαταριών της Webasto, που θα φέρουν τα επαγγελματικά οχήματα που προορίζονται για την κινέζικη αγορά.

Αξίζει να τονιστεί, πως οι μονάδες μπαταρίας της Wanxiang A123 περιέχουν υψηλής ποιότητας κυψέλες μπαταρίας NCM, οι οποίες είναι γνωστές και ως NMC (Νικέλιο Μαγγάνιο Οξείδιο Kοβαλτίου). Επιτρέπουν τη βέλτιστη χρήση του χώρου, διαθέτουν υψηλή ενεργειακή πυκνότητα και εγγυώνται μέγιστη ασφάλεια.

Η Webasto θα χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία της στους τομείς της ολοκλήρωσης των συστημάτων και της θερμικής διαχείρισης, για να προσφέρει με αυτά τα στοιχεία ένα σύστημα μπαταριών με υψηλή απόδοση και αξιοπιστία. Υπενθυμίζεται πως το Μάρτιο του 2018, η Webasto είχε υπογράψει επιστολή πρόθεσης συνεργασίας με τη Samsung SDI για την ανάπτυξη και κατασκευή μπαταριών υψηλής τάσης ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά, οι οποίες προορίζονται για τα επαγγελματικά οχήματα, φορτηγά και λεωφορεία.

Η Webasto θα χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία της στους τομείς της ολοκλήρωσης των συστημάτων και της θερμικής διαχείρισης, για να προσφέρει με αυτά τα στοιχεία ένα σύστημα μπαταριών με υψηλή απόδοση και αξιοπιστία.
PreviousNext