Το νέο Sprinter Tourer της Mercedes-Benz αποτελεί τη βάση για μία καινούργια γενιά μικρών λεωφορείων που περιλαμβάνει τη σειρά μοντέλων City, Transfer, Mobility και Travel, ανάλογα με τη μεταφορική δραστηριότητα που προορίζονται.

Βελτιωμένα είναι όλα τα δυναμικά χαρακτηριστικά των minibus της Mercedes-Benz, με αποδοτικότερους κινητήρες, προσεγμένη εξωτερική σχεδίαση, άνετους εσωτερικούς χώρους, προηγμένη τεχνολογία και συνδεσιμότητα. Στην κορυφή όλων τοποθετείται το Sprinter City 75 το οποίο μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 38 επιβάτες. Οδηγούμε στο Μάνχαϊμ το Mercedes-Benz Sprinter Mobility 23, για τη μεταφορά ατόμων με κινητικά προβλήματα, από το οποίο σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

To νέο Sprinter Tourer αντικατοπτρίζει πλήρως την μοντέρνα εικόνα της εταιρείας, με σημαντικές βελτιώσεις και τροποποιήσεις. Οι βασικότερες αλλαγές του εντοπίζονται στο μπροστινό μέρος του με το καπό να έχει ανέβει πιο ψηλά. Μια δεύτερη σημαντική αλλαγή αφορά στα φωτιστικά σώματα τα οποία είναι πιο λεπτά και μια τρίτη τις πιο φαρδιές καμπύλες κάτω από τα πλαστικά προστατευτικά στα πλαϊνά του αμαξώματος.

Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος Φεβρουαρίου (370) του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR που κυκλοφορεί στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.