Τροχοί & TIR

Super Scania Οδική Βοήθεια

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα και το φορτηγό μας ακινητοποιείται εξαιτίας μηχανικής βλάβης στο Δερβένι με αποτέλεσμα να χρειάζεται άμεσα η συμβολή οδικής βοήθειας βαρέων οχημάτων για να μας ρυμουλκήσει. Τα
από Παύλος Μαυρομύτης | Τετάρτη 15/05/2019 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Κίτρινη δύναμη! Το Scania του Καρτάλη παρέχει υπηρεσίες οδικής βοήθειας φορτηγών και λεωφορείων.
Κίτρινη δύναμη! Το Scania του Καρτάλη παρέχει υπηρεσίες οδικής βοήθειας φορτηγών και λεωφορείων.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα και το φορτηγό μας ακινητοποιείται εξαιτίας μηχανικής βλάβης στο Δερβένι με αποτέλεσμα να χρειάζεται άμεσα η συμβολή οδικής βοήθειας βαρέων οχημάτων για να μας ρυμουλκήσει.

Τα τηλέφωνα σε φίλους βορειοελλαδίτες αποδίδουν άμεσα καρπούς, ενημερώνοντάς μας για το φορτηγό οδικής βοήθειας του Δημοσθένη Καρτάλη. Πράγματι μέσα σε λίγα λεπτά βρίσκεται στο σημείο ο ίδιος, με καλή διάθεση, έτοιμος να δώσει λύση. Εκεί δεν ήρθε μόνος του αλλά με τη ναυαρχίδα της εταιρείας του, το κίτρινο τετραξονικό 124. Με γρήγορες και προσεκτικές κινήσεις φόρτωσε το φορτηγό μας και ξεκίνησε για το συνεργείο. Μαζί του, στην καμπίνα του Scania, βρεθήκαμε και εμείς, παίρνοντας μια γεύση από το yellow dragon!

Στο δρόμο με το 124

Ο Δημοσθένης μας επέτρεψε να περάσουμε στο εσωτερικό της καμπίνας και μας υποδέχθηκε σε αυτήν, αφού πρώτα βγάλαμε τα παπούτσια μας. Μα, θα αναρωτηθούν πολλοί από τους αναγνώστες, ένα αυτοκίνητο οδικής βοήθειας το οποίο καθημερινά κινείται σε δύσκολες διαδρομές και κάποιες φορές σε χωματόδρομους, είναι δυνατόν να διατηρείται σε τόσο καλή κατάσταση; Και όμως είναι, χάρη στο μεράκι του ιδιοκτήτη του ο οποίος πέρασε πρώτα μια βόλτα το Scania από το κατάστημα του Βασίλη Αριτζόγλου. Εκεί, ξηλώθηκε η παλιά ταπετσαρία και τη θέση της πήρε μια νέα επένδυση, με δερματίνη, σε στυλ κουμπιών και με έντονες εναλλαγές χρωμάτων. Ουρανός, οροφή, καθίσματα και πεθαμένος, προσφέρουν ιδιαίτερο στυλ στο εσωτερικό της καμπίνας δημιουργώντας τον πιο ευχάριστο και αναπαυτικό χώρο εργασίας. Σημείο αναφοράς αποτελεί ο φωτισμός του, με τα πορτατίφ αλλά και το ντυμένο και φωτισμένο Scania V8 πάνω στον πεθαμένο.

Με την ευχή του πατέρα

Σύμφωνα με τον Δημοσθένη η προκοπή και η ευημερία του οφείλονται στην ευχή του πατέρα του, του αείμνηστου Χριστόδουλου Καρτάλη, τον οποίο έχει πάντα στο μυαλό και στην καρδιά του. Προς τιμήν του, στην πλάτη της καμπίνας, έχει αποτυπώσει το πρόσωπό του για να τον έχει παρέα μαζί του. Άλλωστε, ο Δημοσθένης μιλάει πάντοτε με αγάπη και θαυμασμό για τον πατέρα του ο οποίος του έδωσε πολλά εφόδια για τη ζωή του.

Yellow Dragon

Ωστόσο, το 124 σε κερδίζει αμέσως από την εξωτερική του πλευρά, χάρη στο κίτρινο χρώμα του σε συνδυασμό με τα αξεσουάρ γύρω από αυτό. Μπάρα, προβόλια, ζάντες αλουμινίου, φώτα λεντ, τενόρια, έχουν εκτοξεύσει στα ύψη την ομορφιά και την αξία του κίτρινου δράκου. Τελικά, με το συγκεκριμένο φορτηγό οδικής βοήθειας χαίρεσαι να ταξιδεύεις, απολαμβάνοντας την άνεση της καμπίνας σε συνδυασμό με τις άριστες μουσικές επιλογές του αρχηγού της καψούρας, του Δημοσθένη Καρτάλη, ακόμα και αν το δικό σου έπαθε βλάβη.

PreviousNext