Τροχοί & TIR

Safety Weekend: Οδηγήστε στα Μέγαρα τα ελαφρά επαγγελματικά της Mercedes

Το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Σεπτεμβρίου (10:00-18:00) η Mercedes-Benz διοργανώνει στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων ένα Safety Weekend για να επιδείξει στο ευρύ κοινό τα συστήματα ασφαλείας των επαγγελ
Δευτέρα 09/09/2019 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Σεπτεμβρίου (10:00-18:00) η Mercedes-Benz διοργανώνει στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων ένα Safety Weekend για να επιδείξει στο ευρύ κοινό τα συστήματα ασφαλείας των επαγγελματικών της οχημάτων.

Ελάτε να οδηγήσετε πρώτοι το νέο, ηλεκτρικό eVito Van

Το eVito Van, το πρώτο ηλεκτρικό ελαφρύ επαγγελματικό Mercedes είναι εδώ, έτοιμο να συστηθεί στους Έλληνες επαγγελματίες. Με αυτονομία έως και 150 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση, ωφέλιμο φορτίο 990 κιλά και ωφέλιμο όγκο φόρτωσης 6,6 κυβ.μ., είναι ικανό να κάνει το γύρο της Αθήνας χωρίς άγχος και χωρίς την παραμικρή παραχώρηση ως προς την εκμετάλλευση. Είναι επίσης σίγουρο πως, σε βάθος χρόνου θα αποδειχθεί πιο οικονομικό από ένα πετρελαιοκίνητο μοντέλο.

Η Mercedes έχει επίσης αναπτύξει σειρά εφαρμογών eVAN Ready (και διαδικτυακά) εργαλεία όπου, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να υπολογίσει μόνος του τον χρόνο απόσβεσης της έξτρα επένδυσης (κόστος κτήσης) το αν ταιριάζει ένα ηλεκτρικό όχημα στη μεταφορική του εφαρμογή, και πολλά ακόμη. Ελάτε να οδηγήσετε το ηλεκτρικό μέλλον των αστικών διανομών στο Safety Weekend στις 28-29 Σεπτεμβρίου στην πίστα των Μεγάρων. Μείνετε ενημερωμένοι στο https://www.mercedes-benz. gr/vans/gr/vito/evitospecial.

Citan Van, η Mercedes στην πόλη

Ελάτε στην πίστα των Μεγάρων στις 28-29 Σεπτεμβρίου, στη διάρκεια του Safety Weekend, να οδηγήσετε το πιο ευέλικτο «αστέρι», ένα κινητό εργαλείο παραγωγικότητας και απόδοσης, σε 3 μήκη αμαξώματος, συντήρηση κάθε 40.000 χιλιόμετρα, και τις μοναδικές πρόσφατες αναβαθμίσεις σε διάκοσμο και εξοπλισμό. Ως γνήσιο Mercedes, το Citan Van πέρα από κορυφαία εκμετάλλευση, προσφέρει και πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης και μοναδικής εμφάνισης, όπως τα πακέτα Design RED και Night.

Vito Van, ασφάλεια, απόδοση και τεχνολογική υπεροχή

Έτοιμο να το οδηγήσετε στην πίστα των Μεγάρων, με ωφέλιμο όγκο φόρτωσης έως 6,6 κυβ.μ., πετρελαιοκινητήρες τελευταίας γενιάς από 1.600 κυβικά εκατοστά, διαστήματα συντήρησης που απέχουν μεταξύ τους 40.000 χιλιόμετρα, επιλογή κίνησης εμπρός, πίσω ή και σε όλους τους τροχούς, και ποιότητα κύλισης Mercedes-Benz σε όλα τα οδοστρώματα. Απαράμιλλο επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας και άνεσης οδήγησης, ήδη από το βασικό επίπεδο εξοπλισμού, που περιλαμβάνει ακόμη και υποβοήθηση ελέγχου εστίασης προσοχής του οδηγού Attention Assist.

X-Class: ελάτε να οδηγήσετε την Mercedes-Benz των pickup

Το όχημα που άλλαξε τις ισορροπίες στην αγορά των pickup, κι ένα από τα πιο εντυπωσιακά ελαφρά ημιφορτηγά που έχουν κατασκευαστεί ποτέ, η X-Class σηματοδοτεί την επιβλητική είσοδο της Mercedes-Benz στην κατηγορία. Στιβαρή, με στρεπτικά άκαμπτο πλαίσιο τύπου σκάλας από χάλυβα υψηλής ποιότητας, με κορυφαίες δυνατότητες εκτός δρόμου χάρη στην τετρακίνηση, τον υποπολλαπλασιασμό σχέσεων για την υπερκέραση εκτός δρόμου εμποδίων και μοναδική εκμετάλλευση, με ωφέλιμο φορτίο άνω των 1000 κιλών, και φορτίο ρυμούλκησης έως 3500 κιλά, η X-Class εισάγει τον χαρακτήρα μιας premium κατασκευής, στην καθημερινότητα του επαγγελματία. Η παρεχόμενη άνεση υψηλού επιπέδου χάρη στην πίσω ανάρτηση τροχών πολλαπλών συνδέσμων με σπειροειδή ελατήρια και η καμπίνα με τον εργονομικό εσωτερικό σχεδιασμό και πολυτελή καθίσματα, τα σύγχρονα συστήματα πολυμέσων και τις υπηρεσίες συνδεσιμότητας συνθέτει ένα μοναδικό περιβάλλον άνετης οδήγησης. Ο πανίσχυρος V6 πετρελαιοκινητήρας της X 350 d 4MATIC με τα 258 hp και μέγιστη ροπή 550 Nm σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7GTronic Plus δημιουργούν ένα σύνολο ικανό να διασχίσει εκτός δρόμου εμπόδια με όλη τη ραφιναρισμένη κύλιση μιας Mercedes-Benz. Διαθέσιμη για test drive στο Safety Weekend στις 28-29 Σεπτεμβρίου στην πίστα των Μεγάρων.

PreviousNext