Σύγχρονη και συνεχώς αναπτυσσόμενη, η εταιρεία Ηπειρώτικα Αυγά – Ovo Fresco προχώρησε πρόσφατα στην απόκτηση καινούριων και αποδοτικών φορτηγών για την κάλυψη των μεταφορικών της αναγκών.

Έχοντας μελετήσει τα καθημερινά δρομολόγια από τα Γιάννενα προς όλη τη χώρα και με γνώμονα τη βέλτιστη οικονομία, την προστασία του περιβάλλοντος, την ασφάλεια και την άνεση των οδηγών, αποφάσισε να επενδύσει σε δύο νέα αποδοτικά αυτοκίνητα, έναν καινούριο τράκτορα Mercedes-Benz Actros 1953 LS και ένα καινούριο τριαξονικό φορτηγό 2553 L. Η οικονομία στην κατανάλωση φάνηκε από τα πρώτα κιόλας δρομολόγια, όπως μας εξηγεί ο οδηγός του 1953 Βασίλης Παπαδόπουλος. Συνταξιδεύουμε από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας μέχρι την Αθήνα και συζητάμε για τη μέχρι τώρα εμπειρία του από το αυτοκίνητο.

Θα συναντήσουμε τον Βασίλη μαζί με τον γιο του, τη στιγμή που τοποθετούν τα πράγματά τους στην καμπίνα για την οποία ο Βασίλης μας δήλωσε: «Αυτό που έχω να σχολιάσω για την καμπίνα Giga Space είναι ότι έχει αυξημένους αποθηκευτικούς χώρους εξωτερικά με τα δύο μεγάλα ντουλάπια στις πλαϊνές πλευρές. Με εξυπηρετεί η εύκολη πρόσβαση καθώς βρίσκονται στο σωστό ύψος. Στο εσωτερικό της καμπίνας υπάρχουν επίσης πολλές αποθηκευτικές λύσεις στις τσέπες μέσα από τις πόρτες, στα ντουλάπια πάνω από το παρμπρίζ και σε αυτά κάτω από το κρεβάτι. Στο ψυγείο καμπίνας με χωρητικότητα 36 λίτρα, χωράνε όλα τα φαγητά που παίρνω μαζί μου, καθώς επίσης και αρκετά μπουκάλια νερό, σε όρθια θέση μάλιστα. Στο συρτάρι κάτω από το ταμπλό τοποθετώ αντικείμενα τα οποία μου είναι άμεσα απαραίτητα».

Διαβάστε περισσότερα για το Mercedes-Benz Actros, στο τεύχος Σεπτεμβρίου (389) του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR, που κυκλοφορεί στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.