Τροχοί & TIR

Νέα Renault Trafic 8+1 θέσεων

Τον προσεχή Μάρτιο θα ξεκινήσει η εμπορική πορεία του επιβατικού Renault Trafic, το οποίο θα διατίθεται στις εκδόσεις Combi και SpaceClass, με την τελευταία να προσφέρει πιο πλούσιο εξοπλισμό και να
Τετάρτη 16/12/2020 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Το αναβαθμισμένο Renault Trafic SpaceClass.
Το αναβαθμισμένο Renault Trafic SpaceClass.

Τον προσεχή Μάρτιο θα ξεκινήσει η εμπορική πορεία του επιβατικού Renault Trafic, το οποίο θα διατίθεται στις εκδόσεις Combi και SpaceClass, με την τελευταία να προσφέρει πιο πλούσιο εξοπλισμό και να λανσάρεται στις εκδόσεις Signature και Escapade.

Το συνολικά αναβαθμισμένο μοντέλο συνεχίζει να προσφέρει μια μπαγκαζιέρα όγκου έως και 1,8 κ.μ. και πλήθος επιλογών διαμόρφωσης του εσωτερικού του. Εκεί, έχει τοποθετηθεί ένα εντελώς νέο ταμπλό και υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις στα σημεία. Βελτιωμένη είναι η πρόσβαση στους αποθηκευτικούς χώρους των 86 λίτρων, με τους Γάλλους να έχουν δημιουργήσει το νέο «έξυπνο» συρτάρι Easy Life. Νέο είναι και το σύστημα infotainment Renault EASY LINK με την 8άρα οθόνη αφής, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης των κινητών τηλεφώνων.

Σε ό,τι αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, από τους τρεις Euro 6D κινητήρες diesel, οι δύο είναι νέοι. Λόγος γίνεται για τον dCi 110 και τον dCi 150, ο οποίος είναι 5 ίππους πιο ισχυρός σε σχέση με τον κινητήρα που αντικαθιστά. Τη γκάμα συμπληρώνει ο κορυφαίος dCi 170, με τους δύο ισχυρότερους κινητήρες να μπορούν εναλλακτικά να συνεργαστούν και με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC των έξι σχέσεων.

Σημειώνεται, πως τα Trafic Combi και SpaceClas εξοπλίζονται πλέον με adaptive cruise control, σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης, τεχνολογία προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας και σύστημα παρακολούθησης των τυφλών σημείων. Επιπλέον, έχει τοποθετηθεί ένας νέος εμπρόσθιος αερόσακος, ο οποίος καλύπτει και τους δύο συνεπιβάτες.

Για το τέλος αφήσαμε τις εξωτερικές αλλαγές που έχουν να κάνουν με το νέο καπό, την πιο κάθετη γρίλια, τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τα LED φώτα και τις νέες 17άρες ζάντες. Νέα προσθήκη στην παλέτα των επτά χρωμάτων, είναι η απόχρωση Rouge Carmin. Περισσότερα στοιχεία θα γίνουν γνωστά στις αρχές του νέου έτους, όταν και θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των δύο μοντέλων της Renault.

PreviousNext