Ένας Αμερικάνος τράκτορας, εξ Αυστρίας ορμώμενος, έκανε την εμφάνισή του στη χώρα μας πριν από λίγο καιρό και εθεάθη να κάνει περατζάδα στους δρόμους της Βόρειας Ελλάδας.

Σίγουρα αποτελεί ένα σπάνιο θέαμα, το οποίο κέντρισε άμεσα το ενδιαφέρον μας, ώστε να βρούμε τον ιδιοκτήτη του και να μάθουμε το λόγο της επίσκεψής του. Λίγες μέρες αργότερα ήρθε μία πληροφορία από τη Θεσσαλονίκη, όταν ο ταπετσιέρης Βασίλης Αριτζόγλου μας ενημέρωσε ότι το Volvo VNL θα φιλοξενηθεί στο μαγαζί του μιας και ο ίδιος ανέλαβε να φτιάξει το εσωτερικό του. Πραγματικά πρόκειται για ευχάριστο νέο, καθώς το έργο των Ελλήνων μαστόρων αναγνωρίζεται πλέον και στο εξωτερικό!

Ένα φορτηγό με μούρη τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του, τόσο των επαγγελματιών οδηγών, όσο και του απλού κόσμου όταν περνάει από δίπλα τους. Λογικό και επόμενο βέβαια να προκαλεί εντύπωση σε όποιον το συναντά καθώς είναι μία ξεχωριστή και διαφορετική εικόνα στο δρόμο, σε σχέση με τα συμβατικά φορτηγά. Αυτό της παρουσίασης μάλιστα έχει έντονους χρωματισμούς, πάνω στο οποίο ταιριάζουν απόλυτα τα λευκά αυτοκόλλητα. Επιπρόσθετα τα ανοξείδωτα στον προφυλακτήρα, το καπό, τους καθρέφτες και τις μαρκίζες το κάνουν ακόμη πιο επιβλητικό.

Διαβάστε την αναλυτική παρουσίαση του ιδιαίτερου αυτού «μουράτου» Volvo, στο τεύχος Ιανουαρίου (393) του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR που κυκλοφορεί στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.