Τροχοί & TIR

White Horse

Όταν μπαίνεις στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας Γκάνας Α.Ε στον Τύρναβο και βλέπεις περισσότερα από πενήντα φορτηγά, τότε λογικό και επόμενο είναι να μην ξέρεις πoιο να πρωτοκοιτάξεις. Όλα
από Παύλος Μαυρομύτης | Δευτέρα 10/05/2021 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Το Scania της μεταφορικής Γκάνας Α.Ε από τον Τύρναβο.
Το Scania της μεταφορικής Γκάνας Α.Ε από τον Τύρναβο.

Όταν μπαίνεις στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας Γκάνας Α.Ε στον Τύρναβο και βλέπεις περισσότερα από πενήντα φορτηγά, τότε λογικό και επόμενο είναι να μην ξέρεις πoιο να πρωτοκοιτάξεις. Όλα τους όμως έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Είναι προσεγμένα, λαστιχωμένα και νοικοκυρεμένα όπως συνηθίζουμε να λέμε στη γλώσσα μας.

 

Αυτό άλλωστε είναι και το μεγάλο στοίχημα του κάθε ιδιοκτήτη. Να έχει στο δρόμο ένα στόλο οχημάτων τα οποία να είναι σε άριστη κατάσταση, εκτελώντας με ασφάλεια τις μεταφορές.

Ωστόσο υπάρχει και ένας άλλος παράγοντας που επηρεάζει τις τελικές αποφάσεις του και αναφερόμαστε φυσικά στο μεράκι του ιδιοκτήτη. Όσο και να φαντάζει περίεργο, ακόμη και σε αυτούς τους μεγάλους για τα ελληνικά δεδομένα στόλους, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που αγαπάνε και πονάνε πραγματικά το φορτηγό. Όπως στην περίπτωσή μας ο Σάκης Γκάνας με τους γιους του, οι οποίοι είναι λάτρεις του ωραίου και αυτό αποδεικνύεται με μερικά αυτοκίνητα που έχουν διαμορφώσει κατάλληλα και με τον ανάλογο έξτρα εξοπλισμό.

Το άσπρο άλογο καλπάζει!

Ανάμεσα στα φορτηγά της μεταφορικής Γκάνα ξεχωρίζουμε αυτό με την ονομασία το άσπρο άλογο. Ένα όνομα που το έδωσαν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες του και ταιριάζει απόλυτα στο λευκό συρμό, ο οποίος από μπροστά μέχρι πίσω είναι αψεγάδιαστος, καθώς τόσο ο τράκτορας όσο και ο θάλαμος είναι κουστούμι στα χρώματά του. Αυτό που εντυπωσιάζει στο R είναι η δυναμική του εμφάνιση χάρη σε κάποιες προσθήκες που το έχουν αλλάξει ριζικά. Οι μπλε πινελιές επάνω στο λευκό χρώμα ταιριάζουν αρμονικά και δημιουργούν ωραία χημεία μεταξύ τους. Σωστή κίνηση θεωρούμε και το βάψιμο του επάνω και του κάτω γείσου, επίσης, σε λευκό χρώμα. Δε λείπουν φυσικά τα ανοξείδωτα, καθώς και ο έξτρα φωτισμός που δίνει ξεχωριστή ταυτότητα στο συρμό το βράδυ. Έναν επιπλέον πόντο στην παρουσία του White Horse θα δώσουμε χάρη στην αερογραφία του θαλάμου, όπου απεικονίζεται ο δράκος ή ο μυθικός γρύπας αν το προτιμάτε καλύτερα, να καπνίζει το πούρο του!

Πολυτελές εσωτερικό

Ο καβαλάρης του λευκού αλόγου είναι τυχερός για έναν ακόμη λόγο, τον οποίο ανακαλύψαμε τυχαία, με το άνοιγμα της πόρτας. Αμέσως εμφανίζεται μια χλιδάτη καμπίνα, στην οποία κυριαρχούν οι δερματίνες λευκού και μπλε χρώματος. Στην πλάτη της καμπίνας το σχήμα της ταπετσαρίας είναι ένα μεγάλο V παραπέμποντας φυσικά στον κινητήρα του R. Το μάτι μας όμως πέφτει στο λογότυπο που αναφέρει, There is only one και πράγματι συμφωνούμε με αυτό. Υπάρχει ένας δράκος που ξεχωρίζει στην εταιρεία Γκάνας Α.Ε και αυτός είναι το White Horse! Πολύ σύντομα ο δρόμος πρόκειται να μας φέρει και πάλι στις εγκαταστάσεις της εταιρείας καθώς ο Γιώργος Γκάνας ετοιμάζει κάτι άλλο, επίσης δυνατό…

PreviousNext