Τροχοί & TIR

Αναβαθμισμένες ψηφιακές υπηρεσίες η IVECO

Η ιταλική μάρκα επεκτείνει περαιτέρω τις ψηφιακές υπηρεσίες «IVECO ON», προσφέροντας σε όλα τα Daily και IVECO S-WAY που εξοπλίζονται με το λεγόμενο «Connectivity Box», τη λειτουργία «IVECO Over the
Πέμπτη 20/05/2021 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Όλα τα Daily και IVECO S-WAY που εξοπλίζονται με το «Connectivity Box», αποκτούν τη λειτουργία «IVECO Over the Air Update».
Όλα τα Daily και IVECO S-WAY που εξοπλίζονται με το «Connectivity Box», αποκτούν τη λειτουργία «IVECO Over the Air Update».

Η ιταλική μάρκα επεκτείνει περαιτέρω τις ψηφιακές υπηρεσίες «IVECO ON», προσφέροντας σε όλα τα Daily και IVECO S-WAY που εξοπλίζονται με το λεγόμενο «Connectivity Box», τη λειτουργία «IVECO Over the Air Update».

Μέσω αυτής, οι πελάτες της εταιρείας είναι σε θέση να πραγματοποιούν ενημερώσεις λογισμικού από απόσταση («over the air»), εξοικονομώντας χρόνο και ενισχύοντας τον χρόνο λειτουργίας του κάθε οχήματος. Σύμφωνα με την IVECO, η εν λόγω λειτουργία είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση, με τις ανανεώσεις να πραγματοποιούνται μέσα σε λίγα λεπτά, δίχως να υπάρχει η ανάγκη επίσκεψης σε κάποιο συνεργείο. Το μόνο που χρειάζεται είναι το όχημα να βρίσκεται ασφαλώς σταθμευμένο και ο οδηγός να πραγματοποιήσει τις αναβαθμίσεις κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος. Από τη στιγμή που είναι εγγεγραμμένος χρήστης του IVECO ON, ο οδηγός θα λάβει μια ειδοποίηση ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, το «κατέβασμα» της οποίας μπορεί να γίνει είτε μέσω του συστήματος infotainment του οχήματος, είτε με την εφαρμογή Easy Way για κινητά τηλέφωνα.

Αξίζει να αναφερθεί, ακόμα, πως πρόσφατα η εταιρεία ανανέωσε συνολικά τη διαδικτυακή πύλη IVECO ON, προκειμένου να την καταστήσει πιο φιλική στη χρήση, τόσο για τους διαχειριστές στόλου όσο και για τους οδηγούς. Οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν τον επανασχεδιασμό της μορφής του portal, την απλοποίηση της διαδικασίας εγγραφής και ενεργοποίησης και τη δημιουργία μιας ειδικής ενότητας για τη διαχείριση αδειών που σχετίζονται με τη χρήση λειτουργιών όπως τα χειριστήρια καμπίνας του οδηγού. Η νέα πύλη εισάγει επίσης τις δυνατότητες ασφαλούς οδήγησης, με την προσθήκη νέων βασικών δεικτών απόδοσης που βασίζονται στα συστήματα ADAS. Τέλος, αναβαθμισμένη είναι και η εφαρμογή IVECO ON Easy Way, που προσφέρει απλοποιημένη εγγραφή και σύνδεση, αυτόματη σύζευξη του οχήματος με κινητές συσκευές Android και IOS, αυτόματη σύνδεση Wi-Fi και διαισθητική πλοήγηση.

Πρόσφατα η εταιρεία ανανέωσε συνολικά τη διαδικτυακή πύλη IVECO ON, προκειμένου να την καταστήσει πιο φιλική στη χρήση, τόσο για τους διαχειριστές στόλου όσο και για τους οδηγούς.
PreviousNext