Τροχοί & TIR

Νέο Iveco Daily Euro 6

Πανίσχυρο, Οικονομικό και Άνετο Με την ευκαιρία της παρουσίασης νέων Euro 6 κινητήρων, η Iveco προχώρησε σε εκτεταμένες επεμβάσεις στο νέο Daily με πολύ αποδοτικούς κινητήρες που φτάνουν τα 210 hp,
από Βασίλης Δαραμούσκας | Τετάρτη 01/06/2016 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Πανίσχυρο, Οικονομικό και Άνετο

Με την ευκαιρία της παρουσίασης νέων Euro 6 κινητήρων, η Iveco προχώρησε σε εκτεταμένες επεμβάσεις στο νέο Daily με πολύ αποδοτικούς κινητήρες που φτάνουν τα 210 hp, εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, και το πιο προηγμένο αυτόματο κιβώτιο της αγοράς– το νέο μοντέλο πέρα από την κορυφαία εκμετάλλευση που προσφέρει, είναι τώρα πιο ραφιναρισμένο από ποτέ.

Σε κάτι λιγότερο από τέσσερις δεκαετίες το Iveco Daily απέχει ελάχιστα από το να υπερβεί τα τρία εκατομμύρια ταξινομήσεις, και είναι γνώριμη εικόνα στις περισσότερες αγορές του πλανήτη. Παραμένει κορυφαία πρόταση στην ευρωπαϊκή αγορά χάρη στη δομή πλαισίου και αμαξώματος, και μονοπωλεί την αγορά πάνω από τους 5,5 τόνους μικτού.

Το «Διεθνές Van της Χρονιάς 2015» παρουσιάστηκε πρόσφατα στους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου με την ευκαιρία της τοποθέτησης νέων, Euro 6 κινητήρων –στα πιο μικρά τονάζ, καθώς τα μεγαλύτερα μοντέλα είναι Euro 6 εδώ και δύο χρόνια. Η Iveco ταυτόχρονα με το λανσάρισμα των (σημαντικά αναβαθμισμένων) Euro 6 κινητήρων προχώρησε σε σειρά σημαντικών αλλαγών που αυξάνουν σημαντικά (κυρίως) την αποδοτικότητα αλλά και την εκμετάλλευση.

Στο ίδιο τεύχος #338

PreviousNext