Τροχοί & TIR

Σχολικό Νηπίων Sprinter 313

Η Ermisbus προχώρησε πρόσφατα στην κατασκευή του πρώτου καινούργιου σχολικού λεωφορείου νηπίων. Διαθέτει έγκριση τύπου μικρής σειράς παραγωγής, βάσει των τελευταίων τεχνικών προδιαγραφών που έχουν ο
από Μανώλης Αγριμανάκης | Παρασκευή 01/07/2016 - 13:33
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Ermisbus προχώρησε πρόσφατα στην κατασκευή του πρώτου καινούργιου σχολικού λεωφορείου νηπίων. Διαθέτει έγκριση τύπου μικρής σειράς παραγωγής, βάσει των τελευταίων τεχνικών προδιαγραφών που έχουν ορισθεί από το Υπ. ΥΠΟΜΕΔΙ. Η υπερκατασκευή βασίστηκε πάνω σε πλαίσιο Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI. Στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί πιστοποιημένα ευρωπαϊκά καθίσματα γνωστού ιταλικού οίκου, (αντιπροσωπεύεται από την ErmisBus), είναι ειδικών προδιαγραφών κατασκευασμένα από ιντζέκτιον πολυουρεθάνη, δηλαδή ένα μαλακό και ασφαλές υλικό, κατάλληλο για παιδιά.

Τα καθίσματα έχουν επίσης υποβληθεί σε όλα τα απαραίτητα test ασφαλείας που προβλέπονται για τη μεταφορά μαθητών νηπίου και δημοτικού και διαθέτουν ήδη βεβαίωση ισοδυναμίας με αυτά των ΕΠΑΙΚ από το Υπ. ΥΠΟΜΕΔΙ. Η εσωτερική διακόσμηση έχει ολοκληρωθεί από πιστοποιημένα υλικά τα οποία φέρουν CE, ασφαλή για τους μικρούς μας φίλους σε ιδιαίτερους φωτεινούς χρωματισμούς δημιουργώντας ένα φιλικό περιβάλλον, ευχάριστο στα μάτια των παιδιών, καθώς προβάλλουν μια σχετική αρμονία και ηρεμία, όπως αρμόζει σε κάθε σχολικό λεωφορείο.

Το λεωφορείο διαθέτει 25 καθίσματα νηπίων καθώς και μία θέση συνοδού, για την οποία έχει προσαρμοστεί ειδικό ανακλινόμενο κάθισμα, ώστε να επιτυγχάνεται εξοικονόμηση χώρου, και να γίνεται πιο ασφαλής η επιβίβαση και αποβίβαση των παιδιών. Πλεονέκτημα του λεωφορείου είναι η ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα του, τύπου πούλμαν, η οποία κάνει ευκολότερη τη διέλευση των παιδιών, με αυτόματο μηχανισμό ασφαλείας προς αποφυγή οποιασδήποτε πιθανής παγίδευσης παιδιού κατά την επιβίβαση και αποβίβασή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στον τομέα της κατασκευής σχολικών λεωφορείων η ErmisBus, προχώρησε σε μια πολύ σημαντική συνεργασία με τη Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε., αφού επιλέχθηκε από την ίδια να αναλάβει για λογαριασμό της την υπερκατασκευή τεσσάρων (4) σχολικών λεωφορείων νηπίων, τα οποία προορίζονται για χρήση στους παιδικούς σταθμούς της ΔΕΗ, έπειτα από την κατακύρωση ανοιχτού δημόσιου διαγωνισμού.

PreviousNext