Τροχοί & TIR

Το μέλλον της Μεταφοράς στην πίστα Μεγάρων

Έναν ιδιαίτερα πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα τρόπο προτείνει η Mercedes-Benz για να επιδείξει στο ευρύ κοινό τα συστήματα ασφαλείας των επαγγελματικών της οχημάτων. Το Σαββατοκύριακο 28 &
Δευτέρα 02/09/2019 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Έναν ιδιαίτερα πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα τρόπο προτείνει η Mercedes-Benz για να επιδείξει στο ευρύ κοινό τα συστήματα ασφαλείας των επαγγελματικών της οχημάτων. Το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Σεπτεμβρίου (10:00-18:00) διοργανώνει στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων ένα Safety Weekend που θα τα έχει όλα.

Η πλήρης γκάμα ελαφρών και βαρέων επαγγελματικών Mercedes-Benz θα βρίσκεται εκεί. Ειδικοί Έλληνες και Γερμανοί εκπαιδευτές θα παρουσιάσουν τα συστήματα ασφαλείας των νέων Actros & Sprinter, ενώ θα είναι διαθέσιμα για Test Drive σε πραγματικές συνθήκες όλα τα Vans και η X-Class. Μάλιστα, το eVito, το νέο ηλεκτρικό Van της Mercedes-Benz, θα κάνει το ντεμπούτο του στα Μέγαρα. Μη χάσετε την ευκαιρία να το οδηγήσετε! Παράλληλα θα διοργανωθούν μικρά σεμινάρια –Let’s Talk workshops– όπου οι εκπαιδευτές της Mercedes-Benz θα εξηγήσουν με λίγα λόγια τη λειτουργία και θα συζητήσουν με το κοινό για τη χρησιμότητα των συστημάτων αυτών.

Επιδείξεις Ασφαλείας στην Πίστα

Το μέλλον είναι τώρα: Νέο Actros με Active Brake Assist, Active Drive Assist, Sideguard Assist, MirrorCam

Στη διάρκεια του Safety Weekend, εξειδικευμένοι εκπαιδευτές από τη Γερμανία, από το κορυφαίο Mercedes-Benz TRUCKTraining, μαζί με τους καταρτισμένους ανθρώπους της Mercedes-Benz Ελλάς σας περιμένουν να ανεβείτε μαζί τους στα δύο Actros για… συναρπαστικές δοκιμές μέσα στην πίστα. Όλα τα συστήματα ασφαλείας με τα εντυπωσιακά αρκτικόλεξα θα επιδειχθούν στους επισκέπτες και θα επεξηγηθεί κάθε παράμετρος λειτουργίας τους. Θα δείτε πώς λειτουργεί το σύστημα υποβοήθησης πέδησης έκτακτης ανάγκης, το μοναδικό της αγοράς που αναγνωρίζει ακόμη και ακίνητο εμπόδιο. Θα επιβιβαστείτε στο πρώτο όχημα παραγωγής χωρίς καθρέφτες (MirrorCam) και θα γνωρίσετε τις τουλάχιστον 60 ακόμα καινοτομίες που διαθέτει. Θα μιλήσετε με τους ειδικούς και θα ζήσετε την εμπειρία των φορτηγών της Mercedes-Benz από κοντά, με το μοναδικό φορτηγό στον κόσμο με τεχνολογικές καινοτομίες επιπέδου ημιαυτόνομης οδήγησης.

Μην ξεχάσετε να δηλώσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί για το Safety Ride στο χώρο της υποδοχής της εκδήλωσης.

Στην πίστα με το νέο Sprinter

Το νέο Sprinter είναι εξοπλισμένο με τα πλέον προηγμένα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης τα οποία, μέχρι σήμερα, προορίζονταν αποκλειστικά για τις σειρές επιβατικών μοντέλων της Mercedes-Benz. Μεταξύ αυτών τα Active Brake Assist, Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα Ευστάθειας ESP®, σύστημα Rear Cross Traffic Alert, πακέτο στάθμευσης με λειτουργία Drive Away Assist, σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC με ραντάρ, σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων και πολλά άλλα.

Στο Safety Weekend θα μπείτε στην πίστα και θα διαπιστώσετε πόσο ψηλά βρίσκεται το όριο της οδικής συμπεριφοράς του νέου Sprinter. Παρακολουθείστε επίδειξη των συστημάτων ασφαλείας του Sprinter, ενός επαγγελματικού που διαθέτει συστήματα ενεργητικής ασφάλειας που κάνουν εδώ παγκόσμια πρεμιέρα σε LCV. Ειδικοί εκπαιδευτές από τη Γερμανία έρχονται στο Safety Weekend για να σας δείξουν και να σας εξηγήσουν πώς λειτουργούν μερικά από τα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης της νέας γενιάς του Van που δημιούργησε μια ολόκληρη κατηγορία. Μην ξεχάσετε να δηλώσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί για το Safety Ride στο χώρο της υποδοχής της εκδήλωσης.

Όλη η γκάμα συγκεντρωμένη για τους επαγγελματίες

Γνωρίστε τα επαγγελματικά αστέρια κάθε μεταφορικής εφαρμογής. Νέο Actros, Arocs, Atego, Fuso Canter, Sprinter, Vito, Citan, X-Class και eVito θα βρίσκονται συγκεντρωμένα στην πίστα Μεγάρων για να τα γνωρίσετε από κοντά.

Test Drive

Οδηγήστε το ηλεκτρικό μέλλον

Στο Safety Weekend θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα το eVito, το νέο πλήρως ηλεκτρικό Van της Mercedes-Benz. Γνωρίστε το, οδηγήστε το και ελάτε ένα βήμα πιο κοντά στην ηλεκτροκίνηση και στην οδήγηση χωρίς εκπομπές ρύπων. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η τεχνολογική αιχμή της ηλεκτροκίνησης διαθέσιμη για δοκιμή στο δρόμο. Μην ξεχάσετε να δηλώσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί για το Test Drive του eVito στο χώρο της υποδοχής της εκδήλωσης.

Οδηγήστε τα Citan, Vito, Sprinter & X-Class

Για όσους ανυπομονούν να βρεθούν πίσω από το τιμόνι του επαγγελματικού των ονείρων τους, το Citan, το Vito, το Sprinter, η X-Class και το eVito, το νέο ηλεκτρικό Van της Mercedes-Benz, θα σας περιμένουν στο Safety Weekend για μια δοκιμαστική διαδρομή στους δρόμους των Μεγάρων. Δηλώσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί για το Test Drive στο χώρο της υποδοχής της εκδήλωσης.

Mini Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

Κατά τη διάρκεια ειδικής παρουσίασης, οι επαγγελματίες θα εξοικειωθούν με τα βασικότερα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας των φορτηγών και ελαφρών επαγγελματικών της Mercedes-Benz. Μέσα από την προβολή video και επεξήγησης από τον καταρτισμένο εκπαιδευτή θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους να γνωρίσουν και να μάθουν να χρησιμοποιούν τα συστήματα αυτά. Θα πραγματοποιηθούν δύο παρουσιάσεις, μία με περιεχόμενο σχετικό με τα συστήματα ασφαλείας των Vans και μία για τα Trucks. Συμμετοχή στις παρουσιάσεις αυτές μπορείτε να δηλώσετε στο χώρο της υποδοχής της εκδήλωσης.

Προσέλευση στον χώρο

Η Πίστα Μεγάρων βρίσκεται μόλις 35 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας και 700 μ. από τον σταθμό του προαστιακού σιδηροδρόμου. Η πρόσβαση είναι εύκολη από Αθήνα μέσω της Αττικής Οδού προς Ελευσίνα. Για το Αυτοκινητοδρόμιο ακολουθήστε την Έξοδο Πάχη – Μέγαρα της Νέας Εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου.

Η είσοδος στην πίστα Μεγάρων και η συμμετοχή στα test drive θα είναι δωρεάν

PreviousNext