Τροχοί & TIR

Fiat Professional: ο κυρίαρχος στο CNG

Περισσότερα από 8 στα 10 ελαφρά επαγγελματικά μοντέλα φυσικού αερίου (CNG) που πωλήθηκαν στη χώρα μας το πρώτο 7μηνο του τρέχοντος έτους, έφεραν τα σήματα της Fiat Professional. Το γεγονός αυτό τοπο
Τετάρτη 27/11/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Περισσότερα από 8 στα 10 ελαφρά επαγγελματικά μοντέλα φυσικού αερίου (CNG) που πωλήθηκαν στη χώρα μας το πρώτο 7μηνο του τρέχοντος έτους, έφεραν τα σήματα της Fiat Professional.

Το γεγονός αυτό τοποθετεί σε θέση ισχύος την ιταλική μάρκα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, καθώς μέχρι σήμερα πάνω από 750.000 οχήματα Fiat και Fiat Professional CNG έχουν περάσει τις γραμμές παραγωγής της εταιρείας. Σημειώνεται πως η Fiat Professional διαθέτει στην ελληνική αγορά την πληρέστερη γκάμα οχημάτων CNG, προσφέροντας συνολικά τέσσερα μοντέλα, τα Panda Van, Fiorino Cargo, Doblo Cargo και Ducato.

Υπενθυμίζεται πως τα εν λόγω οχήματα είναι διπλού καυσίμου (bi-fuel), προσφέροντας παράλληλα με τις δεξαμενές CNG και κανονικά ρεζερβουάρ βενζίνης, ώστε ο οδηγός να επιλέγει το είδος καυσίμου που θα χρησιμοποιεί ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα επιλογής δεξαμενών CNG μεγαλύτερης χωρητικότητας, προκειμένου να αυξάνεται περαιτέρω η αυτονομία των οχημάτων.

Αξίζει να τονιστεί, τέλος, πως τα μοντέλα CNG της Fiat Professional καλύπτονται με 5ετη εργοστασιακή εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια. Επιπλέον, τα Fiorino Cargo και Doblo Cargo είναι διαθέσιμα και με άτοκη χρηματοδότηση.

PreviousNext