Παραμένοντας πιστή στην εξέλιξη των V8 κινητήρων της, η Scania παρουσίασε πρόσφατα τη νέα γενιά V8 με υψηλότερη απόδοση, χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και αυξημένες επιδόσεις.

Το λανσάρισμα της νέας γκάμας σε τέσσερις εκδόσεις ισχύος (στους 530, 590, 660 και 770 ίππους) μαζί με τη νέα γενιά κιβωτίων G33CM προσφέρει πολλαπλά οφέλη στους ιδιοκτήτες.

Πλέον, τα Scania S με τους νέους κινητήρες είναι διαθέσιμα και στη χώρα μας με το πρώτο 660 S να παραδίδεται στην εταιρεία διεθνών μεταφορών Goris Trans για τη μεταφορά ευπαθών προϊόντων από και προς την Ευρώπη. 

Ιπποδύναμη Scania
Τέσσερις εκδόσεις ισχύος για τον V8 κινητήρα στους 530, 590, 660 και 770 ίππους.

Το 660 S έρχεται να αντικαταστήσει το 650, ένα δημοφιλές μοντέλο στην ελληνική αγορά που προτίμησαν πολλοί αυτοκινητιστές και εταιρείες, χάρη στην αξιοπιστία και τη δύναμή του. Κουβαλώντας μια βαριά ιστορία στην πλάτη του, το 660 S πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι μόνο η διαφορά των10 ίππων που θα το κάνουν καλύτερο, αλλά κυρίως το νέο και εξελιγμένο κιβώτιό του το οποίο υπόσχεται «βελούδινες» αλλαγές και τη βέλτιστη διαχείριση της ροπής. 

Ο Γρηγόρης Παπαγεωργίου με φόντο το νέο του απόκτημα, ενώ μέσα στη χρονιά θα παραλάβει και το 770 S.
Ο Γρηγόρης Παπαγεωργίου με φόντο το νέο του απόκτημα, ενώ μέσα στη χρονιά θα παραλάβει και το 770 S.

Στη Λάρισα το 660 S

 Βρεθήκαμε στις εγκαταστάσεις της μεταφορικής στη Γυρτώνη Λάρισας όπου είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά και να οδηγήσουμε για λίγο τη νέα προσθήκη στον στόλο της εταιρείας. Παράλληλα συζητούμε με τον ιδιοκτήτη της Γρηγόρη Παπαγεωργίου, ο οποίος παραμένει πιστός στη σουηδική μάρκα από το 1983, τους λόγους απόκτησής του καθώς και για τη συνολική εμπειρία του από τα φορτηγά μάρκας Scania

Στο επόμενο διάστημα τα στελέχη της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ πρόκειται να παραδώσουν αρκετά S σε πελάτες τους, που δραστηριοποιούνται στην εθνική και διεθνή μεταφορά, με τα 660 και 770 να έχουν την τιμητική τους. 

Να υπενθυμίσουμε ότι το 660 S θα έχει ξεχωριστή παρουσία στην 4η Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων TRANSPORT SHOW 2021 στις10-12 Σεπτεμβρίου 2021 στο Ο.Α.Κ.Α.

Διαβάστε αναλυτικά για το νέο Scania 660 S και την εμπειρία του πρώτου Έλληνα μεταφορέα που το απέκτησε στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Ιουνίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας.