Από τα τέλη του 2019, τα νέα Peugeot Partner, Citroën Berlingo Van και Opel Combo, θα αποκτήσουν και ένα 4ο «αδελφάκι», το οποίο θα φέρει τα σήματα της Toyota.

Το παραπάνω αποτελεί τη συνέχεια της συνεργασίας των δύο ομίλων (Groupe PSA και Toyota Motor Corporation) στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, η οποία ξεκίνησε το 2012 με την κατασκευή του Toyota PROACE στο εργοστάσιο του PSA στο Hordain της Γαλλίας, σε μία μονάδα όπου το 2017 παρήχθησαν 135.000 οχήματα.

Η νέα συμφωνία προβλέπει πως η Toyota θα συνδράμει οικονομικά στο κόστος εξέλιξης των μελλοντικών ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων του γαλλικού ομίλου, με τα Partner, Berlingo και Combo να κατασκευάζονται σήμερα στο Vigo της Ισπανίας, όπου το 2017 η ετήσια παραγωγή ανήλθε σε 434.000 οχήματα.

Στο πλαίσιο της ίδιας συμφωνίας, από τον Ιανουάριο του 2021 η Toyota θα αναλάβει την οικονομική κυριότητα του εργοστασίου, Toyota Peugeot Citroën Automobile Czech s.r.o. (TPCA), το οποίο ιδρύθηκε το 2002, εδρεύει στο Kolin της Τσεχίας και κατασκευάζει ορισμένα από τα μικρά Ι.Χ. οχήματα των εταιρειών. Το εργοστάσιο που το 2017 είχε συνολική παραγωγή 199.000 οχημάτων, θα αποτελέσει θυγατρική εταιρεία του ιαπωνικού ομίλου και θα ενταχθεί στα επτά εργοστάσια που διαθέτει ήδη η Toyota στην Ευρώπη.