Η τουριστική επιχείρηση «Union Coach Services» από την Κρήτη, παρέλαβε από τον Όμιλο Παπαδάκη είκοσι μονάδες του 12μετρου Neoplan Tourliner, αλλά και δώδεκα ολοκαίνουργια Mercedes-Benz Sprinter, σε μία επένδυση ύψους 4,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Μία ακόμα μεγάλη παραγγελία ολοκλήρωσε ο Όμιλος Παπαδάκη, παραδίδοντας αυτή τη φορά είκοσι Neoplan Tourliner και δώδεκα Mercedes-Benz Sprinter στην τουριστική επιχείρηση ΣΟΛΜΑΡ ΤΟΥΡΣ Α.Ε από την Κρήτη, η οποία είναι επίσης γνωστή με τον διακριτικό τίτλο «Union Coach Services».

Με αφορμή τη σημαντική αυτή παραγγελία, επισκεφθήκαμε τις εγκαταστάσεις του Ομίλου Παπαδάκη, ο οποίος συνεργάζεται με την Union Coach Services από το 2007, προκειμένου να δούμε από κοντά ορισμένα από τα τουριστικά λεωφορεία των 12 μέτρων πριν αυτά αποσταλούν στην Κρήτη, αλλά και για να κάνουμε μία σύντομη διαδρομή με ένα από τα Tourliner. «Το όχημα το οποίο είχατε την ευκαιρία να δείτε, είναι μέρος μιας μεγάλης παραγγελίας, η οποία επισημοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της έκθεσης Transport Show 2018, από την Union Coach Services με έδρα την Κρήτη. Η εταιρεία του κ. Σπύρου Χιωτάκη είναι ένας εξαιρετικός πελάτης του Ομίλου μας, μια συνεργασία που συνεχίζεται εδώ και πολλά χρόνια, με αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμό. Όλοι στον Όμιλο είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που με αυτή την παραγγελία συνεχίζουμε στην πορεία που έχουμε χαράξει με τον κ. Χιωτάκη και τους συνεργάτες του όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε σχετικά ο κ. Μάνος Καραταράκης, Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Marketing στον Όμιλο Παπαδάκη.

Η εν λόγω παραγγελία έρχεται σε συνέχεια μιας σειράς άλλων, που ενισχύουν συνεχώς την ήδη κραταιά θέση του Ομίλου Παπαδάκη στην εγχώρια αγορά λεωφορείων. «Όπως γνωρίζετε, ο Όμιλος Παπαδάκη είχε μια πολύ αποδοτική χειμερινή σεζόν με τις δεκάδες πωλήσεις καινούργιων λεωφορείων MAN και Neoplan σε ΚΤΕΛ ανά την Ελλάδα, που επιτεύχθηκε με την αρμονική συνεργασία με την MAN Truck & Bus Hellas Α.Ε. Η Βόρεια Ελλάδα, η Πελοπόννησος, η Κρήτη αλλά και άλλοι νομοί στα ηπειρωτικά και στα νησιά, μας εμπιστεύτηκαν σε μεγάλο βαθμό για την ανανέωση του υπεραστικού τους στόλου, όπως δείχνουν και οι αριθμοί», τόνισε ο κ. Μάνος Καραταράκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να συμπληρώσει τα εξής: «Με αφορμή την περίπτωση της Union Coach Services, βλέπουμε πως η Κρήτη είναι μια πολύ δραστήρια περιοχή όσον αφορά το τουριστικό προϊόν. Εμείς συνεχίζουμε να στηρίζουμε τόσο τα μεγάλα τουριστικά γραφεία του νησιού, όπως η Union Coach Services, όσο και το ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου, αλλά βλέποντας και μεσοπρόθεσμα πιστεύουμε πως υπάρχει προοπτική περαιτέρω ανάπτυξης για το νομό Ηρακλείου και το νησί γενικότερα. Το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι αλλά και η εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει (με τον πανέμορφο σταθμό και όχι μόνο) το ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου, αποτελούν εγγύηση πως η Κρήτη θα είναι στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων αναφορικά με τις επερχόμενες ανανεώσεις του στόλου και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε αυτή την πρόκληση».

Θέλοντας να μάθουμε περισσότερα για την Union Coach Services, συζητήσαμε με τον κ. Γιώργο Λάμπρου, Γενικό Διευθυντή της εταιρείας. Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος Ιουνίου (374) του ΤΡΟΧΟΙ & TIR που κυκλοφορεί στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.