Αέρας ανανέωσης και εκσυγχρονισμού πνέει στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας Α.Ε, μέτοχοι του οποίου προχωρούν στην αντικατάσταση των λεωφορείων τους.

Με βασικό στόχο τη βελτίωση των υπηρεσιών, το ταξίδι μετατρέπεται σε πραγματική απόλαυση για τους εκατοντάδες επιβάτες, οι οποίοι χρησιμοποιούν καθημερινά τα λεωφορεία για τις μετακινήσεις τους. Πώς να μην τα προτιμήσουν άλλωστε, όταν ένας επιβάτης χρειάζεται μόλις 2 ώρες και 45 λεπτά για να ταξιδέψει από τη Μεσσηνία στην Αθήνα με ασφάλεια, άνεση και οικονομικά με εισιτήριο 22,20 ευρώ, τη στιγμή που αν χρησιμοποιήσει το επιβατικό αυτοκίνητό του για τη συγκεκριμένη διαδρομή χρειάζεται 13,90 ευρώ μόνο για τα διόδια.

Όταν μάλιστα το ταξίδι γίνεται με ένα καινούργιο Mercedes-Benz Tourismo, τότε πραγματικά το μόνο που έχει να κάνει είναι να χαρεί τη διαδρομή και το επίπεδο άνεσης του λεωφορείου. Όπως κάναμε και εμείς, ταξιδεύοντας «Business Class» με το νέο Αστέρι της Μεσσηνίας από την Αθήνα στην Καλαμάτα. Στις ρεμίζες του Κηφισού θα συναντήσουμε το νέο του ιδιοκτήτη, τον Γιάννη Βόλο, ο οποίος μόλις παρέλαβε το λεωφορείο από τη Mercedes-Benz Ελλάς.

Μία βόλτα λίγων λεπτών μέσα από τα ΚΤΕΛ Κηφισού είναι αρκετή για να δει κάποιος τις αντιδράσεις των υπόλοιπων συναδέλφων του, σχετικά με την επιλογή του λεωφορείου που έκανε. Εκατοντάδες έμπειροι αυτοκινητιστές βρίσκονται καθημερινά εκεί και όπως είναι φυσικό κρίνουν την κάθε μάρκα λεωφορείου ο καθένας με τα δικά του κριτήρια. Όμως, στην περίπτωση του Tourismo, δεν χωράει αρνητική κριτική και αυτή η επιτυχία αποτυπώνεται και στις αυξημένες πωλήσεις του δημοφιλούς λεωφορείου.

Διαβάστε περισσότερα για το Mercedes-Benz Tourismo, στο τεύχος Σεπτεμβρίου (389) του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR, που κυκλοφορεί στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.