Τροχοί & TIR

Χατ τρικ για την DAF στα βραβεία UK Fleet News

Η DAF Trucks απέσπασε τρεις διακρίσεις σε μια διαδικασία σύγκρισης φορτηγών που διοργάνωσε η επιτροπή του γνωστού θεσμού Fleet News Awards 2023 στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα, το φορτηγό διανομών LF και
Τετάρτη 17/05/2023 - 15:27
Κοινοποίηση στα Social Media

Η DAF Trucks απέσπασε τρεις διακρίσεις σε μια διαδικασία σύγκρισης φορτηγών που διοργάνωσε η επιτροπή του γνωστού θεσμού Fleet News Awards 2023 στο Λονδίνο. 

Συγκεκριμένα, το φορτηγό διανομών LF και το (μονό) XD κέρδισαν την ανώτατη διάκριση στις κατηγορίες έως 12 τόνους και πάνω από 12 τόνους μικτού, αντίστοιχα. Επιπλέον, η DAF ψηφίστηκε ως «Fleet Manufacturer of the Year» με τους κριτές να σημειώνουν την εξαιρετική υποστήριξη που παρέχει η DAF στους πελάτες εκείνους που κάνουν τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση. Η συγκεκριμένη εκδήλωση διοργανώνεται κάθε χρόνο για να βραβεύσει τους καλύτερους κατασκευαστές και τα σημαντικότερα φορτηγά, και η επιτροπή κρίσης αποτελείται αποκλειστικά από επαγγελματίες της Μεταφοράς.

Η DAF ψηφίστηκε ως «Κατασκευαστής της Χρονιάς» χάρη στη γκάμα της νέας γενιάς φορτηγών για μεγάλες αποστάσεις, διανομές και επαγγελματικές εφαρμογές, τα οποία παρουσιάστηκαν τα τελευταία 2 χρόνια και εισήγαγαν νέα πρότυπα στην αποδοτικότητα, την ασφάλεια και την άνεση του οδηγού. Επιπλέον, η κριτική επιτροπή ανέφερε τις προσπάθειες της DAF να βοηθήσει τους στόλους να ξεκινήσουν τη μετάβασή τους στην ηλεκτροκίνηση. Επίσης, αναφέρθηκε η εξαιρετική οδική υποστήριξη της DAF: «Με την υποστήριξη του εξαιρετικού δικτύου αντιπροσώπων της και πρωτοβουλίες όπως οι μοναδικές υπηρεσίες οδικής βοήθειας της DAF, ο Ολλανδός κατασκευαστής αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι διαθέτει τα καλύτερα προϊόντα και τις καλύτερες υπηρεσίες που προσφέρει στους διαχειριστές στόλων και μεταφορών».

Όσο για τα βραβεία των LF και XD, τόσο στις κατηγορίες έως 12 τόνους όσο και στις κατηγορίες άνω των 12 τόνων, η κριτική επιτροπή ανέφερε: «Το LF είναι το σημείο αναφοράς στην κατηγορία των 7,5 τόνων. Ο μικρός κύκλος στροφής, η καμπίνα με καλές διαστάσεις και η χαμηλή είσοδος το καθιστούν ιδανικό για τους οδηγούς, ενώ το υψηλό ωφέλιμο φορτίο, το εξαιρετικό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας και η δυνατότητα εργοστασιακής τοποθέτησης οποιασδήποτε υπερκατασκευής, εξασφαλίζουν ότι είναι το καλύτερο όχημα για τους στόλους, υποστηριζόμενο από το καλύτερο δίκτυο αντιπροσώπων στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Η σειρά XD της DAF - που έχει ήδη βραβευτεί ως «Διεθνές Φορτηγό της Χρονιάς 2023» - επαινέθηκε για τον καθορισμό ενός υψηλότερου σημείου αναφοράς σε πολλούς τομείς που ενδιαφέρουν τους μεταφορείς. «Τα πλεονεκτήματά του, όπως η ασφάλεια και η ορατότητα της καμπίνας, εξασφαλίζουν ότι είναι ιδανικό σε αστικό περιβάλλον, καθώς και η καλή αποδοτικότητα και ο εξαιρετικός σχεδιασμός της καμπίνας για τους οδηγούς, το καθιστούν άξιο νικητή».

PreviousNext